За нас

За нас

Фирма Руме Строй

„Руме Строй“ е фирма, която се занимава професионално с хидроизолация на покриви София, хидроизолация на покриви Пловдив, хидроизолация на покриви Перник, хидроизолация на покриви Благоевград, Ремонт на покриви с керемиди, Подмяна на Улуци вече 18 години.

 „Руме Строй“ Ви предлага намиране на течове на покриви, монтаж и ремонт на всички видове покриви, пренареждане на керемидени покриви, както и монтаж и ремонт на улуци. Предлагаме изхвърляне на кална основа, стари и изгнили дъски и греди със собствен превоз. Ремонтът на покрив е опасна и трудна работа, затова се доверете на нас.

Нашите доказани майстори се справят и с най-трудните и деликатни дейности, свързани с преглеждане, откриване и остраняване на всеки проблем на Вашият покрив. Ремонт на покриви София, Ремонт на покриви Пловдив, Ремонт на покриви Благоевград, Ремонт на покриви Перник. Предлагаме и Цялосни решения при изграждането на нов покрив и покривни конструкции за градовете София, Пловдив, Благоевград, Перник, Батак, Белово, Брацигово, Велинград, Лесичово, Пазарджик, Панагюрище, Пещера, Ракитово, Септември, Стрелча, Сърница и региона на Югозападна България.

Ние определяме точно от какво се нуждаете  преди да започнем и след това поставяме реалистични цели, които винаги изпълняваме. За нас е много важно клиентите ни да бъдат доволни, затова полагаме много усилия за спазване на крайните срокове и поддържаме ефективна комуникация с възложителя.  Предлагаме резултатни технически решения за ремонт, хидроизолация и възстановяване на покриви. Благодарение на професионално извършената работа, нашият добре обучен екип и добре обмислената система за управление и организация, успяваме бързо, отговорно и качествено да изпълним всяка възложена работа.  

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви с керемиди и цигли. Ние предлагаме намиране на течове на покриви, монтаж и ремонт на всички видове покриви, пренареждане на керемидени покриви

Хидроизолация на покриви

Правилното полагане на Хидроизолация на покрива е от съществено значение за бъдещето на Вашият покрив. Полагане на полизол Италански SBS Модификация с минерални шисти, грундиране на бордовите ламарини.

Подмяна на улуци

Подмяна на Улуци е завършващия елемент при Ремонт на покриви с керемиди. Подмяна на улуци и поставяне на нови улуци и водосточни търби. Монтираме безшевни улуци, обли, пластмасови и лежащи (скрити) улуци.

kashta

Процесът на ремонта на покрива може да включва следните стъпки:

  • Оглед и диагностика на проблемите на покрива.
  • Определяне на необходимите ремонтни дейности, като смяна на покривната крилица, поправка на капаци, замяна на тръбите за оттичане на водата и други.
  • Подготовка на работното място, включително защита на имуществото около сградата.
  • Почистване на покрива от мъх, гъби и други замърсявания.
  • Контролно оглеждане и тестване на извършените ремонтни дейности.
  • Приемане на работата и предоставяне на гаранция за извършените ремонтни дейности.
  • След завършване на ремонта на вашият покрив от Руме строй, вашата сграда ще е защитена от вредни външни условия и ще има продължителен живот.

нашите услуги са в

следните градове

Предлагаме цялостни решения при изграждането на нов покрив и покривни конструкции за следните градове: София, Пловдив, Благоевград, Перник, Батак, Белово, Брацигово, Велинград, Лесичово, Пазарджик, Панагюрище, Пещера, Ракитово, Септември, Стрелча, Сърница и региона на Югозападна България. Можете да ни се доверите напълно.