Хидроизолация на покрива

Фирма Руме Строй

„Руме Строй“ е фирма, която се занимава професионално с хидроизолация на покриви София, хидроизолация на покриви Пловдив, хидроизолация на покриви Перник, хидроизолация на покриви Благоевград, вече 18 години. Нашите доказани майстори се справят и с най-трудните и деликатни дейности, свързани с преглеждане, откриване и отстраняване на всеки проблем на Вашият покрив.
Доверете се на Майстор на Покриви.

hidroizolazia
hidroizolazia na pokrivi

Хидроизолация на покрива

Правилното полагане на Хидроизолация на покрива е от съществено значение за бъдещето на Вашият покрив.
– Преглед на цялата основа и набелязване на нарушените участъци.
– Цялата Основа е нужно да бъде абсолютно здрава и добре почистена. Трябва да бъдат отстранени всички остатъци от предишни строителни работи.
– Пристъпва се към демонтаж и изкърпване на маркираните проблемните участъци (повредени, разкъсани, напукани, остарели, деформирани). Изкърпване – състои се в изрязване или отстраняване на повредената основа, полагане на подходящ грунд, като след изсъхването му се полага един пласт от воал-паста. Допълнително трябва да се подсилята местата, където често се появявят проблемни участъци (отдушници, воронки, бордове, комини) – там се полага грунд, като след изсъхването му се полага пласт от воал-паста.
– Ако има „работещи“ фуги, те трябва да се обработят, като се слага компенсаторна лента, която е залепена с паста от двете и страни и по този начин се полага с напълно незалепена гумирана част към проблемната фуга.
– Ако има локви по-дълбоки от 2см е препоръчително те да бъдат подравнени с пясъчно-циментова замазка.
– Заковаване на всички „плаващи“ обшивки от ламарина по комини и бордове с пирон-дюбели.
След тези подготвителни работи се пристъпва към съществената част от Хидроизолация на покрива.
Забележка: При нови хидроизолации т. 3 не се изпълнява.