Цялостен ремонт на покриви в Пловдив

Фирма Руме Строй

Цялостен Ремонт На Покриви В Пловдив Осигуряването на защита на къщата от валежи и студ е задача, с която може да се справи добре изработения покрив. Ако има някакви недостатъци в покрива, те трябва да бъдат отстранени незабавно. Дефектите в покрива могат да причинят не само намаляване на температурата в къщата, но и постепенно незабележимо разрушаване на цялата конструкция на къщата. Следователно е необходимо своевременно да се извършват ремонти на покрива.

„Руме Строй“ е фирма, която се занимава професионално с ремонт и хидроизолация на покриви. Предлагаме нашите услуги в София, Благоевград, Перник и Пловдив. В продължение на 19 години ние изградихме успешен екип от специалисти. Работим върху сгради от всякакъв мащаб и предоставяме на всеки клиент изключително обслужване.

Извършваните услуги са: ремонт на покрив с керемиди (пренареждане), изграждане на нов покрив, хидроизолация на равни и скатни покриви, монтаж на нови поцинковани и пвц улуци, монтаж и подмяна на водосточни тръби, обшиване на бордове и комини с ламарина, изграждане на тавански стаи и други.

За оферта или безплатен оглед позвънете или пишете.

Имейл: rume_stroi@abv.bg
Телефон: 0895007878

logo

ЗА ФИРМАТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО