Един от най-важните елементи на дадена сграда са нейните основи. Без здрави и стабилни основи, изградената конструкция ще започне да поддава и впоследствие ще рухне. Но подобна кончина очаква и всяка една сграда с повреден или течащ покрив. Ако основите на сградата са най-важният елемент отдолу, то покривът несъмнено е най-важният елемент отгоре. Течащият покрив е един от най-големите врагове на всяко жилище, независимо от вида и локацията. Ето защо от Руме Строй ви предлагаме надежден и цялостен ремонт на покриви в Пловдив и региона.

Разместени, счупени или липсващи керемиди, повредена хидроизолация, изронена замазка или неправилно подшити комини, са само някои от примерите, които могат да доведат до течащ покрив. Течащият покрив, от своя страна, може да бъде причина за особено сериозни щети по дома ви. Колкото по-дълго оставите повредата, толкова по-скъп може да излезе ремонтът. 

 

Какви са щетите от течащия покрив?

Инфилтриращата се през тавана вода може да повреди мазилката, да унищожи гипсокартона или дори да подкопае основите. Да не говорим за развитието на плесен и изгнили греди. Щетите наистина са многобройни, а последствията – сериозни. Ето защо трябва да отстраните повредите на покрива възможно най-скоро след тяхното възникване. 

Отстраняването на щетите понякога може да изисква минимални усилия от ваша страна, но при по-сериозни повреди ви съветваме да се обърнете към опитен майстор на покриви. Търсете специалисти с дългогодишен опит в ремонтирането на покриви, които ще ви осигурят нужното спокойствие и отлични резултати. Именно това сме ние от Руме Строй – надеждни, експедитивни, опитни и винаги насреща, за да ви предложим цялостен ремонт на покриви в Пловдив, когато имате нужда.

 

Какви са причините за повреди по покрива?

 

Причините, които могат да доведат до повреди по покрива са многобройни. Например, ако използвате покриващи материали или крепежните елементи със съмнително качество, много вероятно е те да не издържат дълго. Ето защо, когато инвестирате в направата на нов покрив или неговия ремонт, бъдете реалисти и не спестявайте от материали. Също така, по време на покривния монтаж, могат да възникнат нарушения по поддържащата конструкция. Именно поради тази причина, винаги трябва да се доверявате на услугите на опитни и сигурни майстори. 

Разбира се, колкото и добре да е направен покривът, с течение на времето ще се износи и ще дойде време за ремонт или подмяна. Било то в резултат на обилен и продължителен снеговалеж, появата на плесен по носещите греди или разместване на керемидите вследствие на силен вятър, в един или друг момент, покривът ви ще се нуждае от ремонт. Това е напълно нормално и не бива да ви притеснява или отчайва. Всичко, което трябва да направите, е да намерите надеждни майстори, които ще отстранят щетите безпроблемно и навременно. От Руме Строй можем да ви предложим всичко това, на разумни цени. Можете да се свържете с нас още днес на посочените телефони: 0895 00 78 78 или 0897 47 22 39.

 

Цялостен ремонт на покриви в Пловдив – Руме Строй

От Руме Строй ще ви предложим цялостен и качествен ремонт на покриви в Пловдив. Освен във втория по големина град в България, предлагаме ремонт на покриви в София, Перник и Благоевград и Югозападна България. Нашите услуги включват пренареждане и смяна на счупени керемиди, редене на цигли, редене на керемиди, откриване и отстраняване на течове, полагане на нова хидроизолация на покрива, изграждане на нова дървена конструкция, ремонт на улуци и водосточни тръби, измазване и подшиване на комини, както и цялостно изграждане на тавански стаи.

В допълнение, можем да ви предложим изхвърляне на кална основа и изгнили греди, със собствен превоз. Ремонт на покриви е трудоемка задача, да не говорим, че е и прекалено опасна. Затова се доверете на нас – Руме Строй. Име, което през годините се е превърнало в синоним на качество, надеждност и професионализъм. 

Прочетете още: Защо трябва да наемете фирма за ремонт на покрива

 

За фирма Руме Строй

Вече 20 години, фирма Руме Строй се занимава професионално с хидроизолация на покриви в Пловдив, София, Перник и Благоевград. Предлагаме цялостен ремонт на покриви, в това число и подмяна на улуци. Нашите доказани и опитни майстори ще се справят и с най-трудните и деликатни ремонтни дейности, свързани с преглеждането, откриването и отстраняването на всеки проблем по вашия покрив. 

Предлагаме цялостни решения при изграждането на нов покрив и покривни конструкции за следните градове: София, Пловдив, Благоевград, Перник, Батак, Белово, Брацигово, Велинград, Лесичово, Пазарджик, Панагюрище, Пещера, Ракитово, Септември, Стрелча, Сърница и региона на Югозападна България.

Можете да ни се доверите напълно. Свържете се с нас още днес, за да обсъдим най-доброто решение за вашия покрив. 

Comments are closed.