Фирма, която предлага услуги за ремонт и поддръжка на всички видове покриви.

logo РУМЕ СТРОЙ ремонт на покриви

Фирма, която предлага услуги за ремонт и поддръжка на всички видове покриви. Това може да включва замяна на обшивки, изолация, поставяне на нов покрив и др. Фирмата ни предлага качествен и надежден ремонт на всякакви видове покриви.

Нашата компетентност и опит са се доказали многократно на множество проекти, които успешно завършихме. Нашите майстори разполагат с голям брой умения и правят всичко възможно за да осигурят безопасността на вашето жилище или бизнес сграда.

Ние предлагаме широка гама от услуги, свързани с ремонт на покриви, включително замяна и ремонт на керемиди, монтаж на метални плоскости и шини, ремонт на покривни платна и много други. Също така можем да ви помогнем с поддръжката на вашия покрив, за да гарантираме, че ще издържи дълго време и ще защитава добре вашето жилище или бизнес сграда.

Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти висококачествени услуги на разумни цени и се гордеем с трайната връзка, която сме успели да създадем с многобройните си удовлетворени клиенти. Работим бързо и ефективно, без да правим компромис с качеството на услугите си.

Ние сме фирма с дългогодишен опит в грубия строеж ,покривните конструкции ,навеси , беседки.

Извършваните услуги са: ремонт на покрив с керемиди (пренареждане), изграждане на нов покрив, хидроизолация на равни и скатни покриви, монтаж на нови поцинковани и пвц улуци, монтаж и подмяна на водосточни тръби, обшиване на бордове и комини с ламарина, изграждане на тавански стаи и други.

За оферта или безплатен оглед позвънете или пишете.

Имейл: rume_stroi@abv.bg
Телефон: 0895007878

logo

ЗА ФИРМАТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО