Ремонт на покриви в Самоков

2hidoizolazia

Вече и в град Самоков .

Ремонт на покриви, изгодни цени в Самоков и страната. Хидроизолация на покриви, изграждане на нови покриви, тенекеджийски услуги.

Ние сме „Руме Строй“ и се занимаваме с ремонти на покриви от 2007 година насам. Екипът ни се състои от хора с професионален опит и сме свършили и повече от 400 обекта в цялата страна.

Основните дейности, които извършваме са

  • ремонт на покриви
  • изграждане на нов покрив
  • пренареждане на керемиди
  • полагане на хидроизолация
  • изграждане на дървени конструкции
  • създаване на нови покриви
  • монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби
  • надстройка на тавански стаи
  • всякакъв вид тенекеджийски услуги

Изберете „ Руме Строй “ за пренареждане на керемиди .

Защото работим бързо, коректно и на най-добри цени. Защото използваме висококачествени машини и инструменти, за да може покривът Ви да има максимално дълъг живот. И понеже искаме да предложим на клиентите си дълги години уют и комфорт, даваме гаранция на извършените услуги от 5 до 15 години!

Възползвайте се от ремонт на покрива си .

Преднареждаме керемидите на Вашия покрив, за да предотвратим протичането, прогниването и разрушаването на носещата конструкция.

Ремонтираме всякакви видове покриви и покривни конструкции. Течащи, повредени или увиснали покриви, тавани, комини, обшивки (около комина), вентилационни отвори и въздухорповоди.

Поставяме качествена хидроизолация, която ще предпазва жилището Ви от неприятните влага, мухъл и плесен.

Реставрираме стари сгради и къщи, и ги превръщаме в уютни и приятни места за живеене. Работим със съвременни материали и следим последните модели и тенденции в областта.

И разбира се, предлагаме най-добрите цени!

Ако имате нужда от пренареждане на керемиди, можете да се свържете с нас още сега.

Ако имате нужда от ремонт на покрив, от изграждане на нов покрив, от поставяне на хидроизолация или от някаква тенекеджийска услуга, ние сме готови да Ви помогнем.

Ние ценим времето и парите Ви. Затова гарантираме с името си за всеки изпълнен проект, а за да бъдете още по-спокойни, даваме и от 5 до 15 години гаранция за всяка извършена услуга.

Извършваните услуги са: ремонт на покрив с керемиди (пренареждане), изграждане на нов покрив, хидроизолация на равни и скатни покриви, монтаж на нови поцинковани и пвц улуци, монтаж и подмяна на водосточни тръби, обшиване на бордове и комини с ламарина, изграждане на тавански стаи и други.

За оферта или безплатен оглед позвънете или пишете.

Имейл: rume_stroi@abv.bg
Телефон: 0895007878

logo

ЗА ФИРМАТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО