Ремонт на покриви в Перник

Фирма, която предлага услуги за ремонт и поддръжка на всички видове покриви. Това може да включва замяна на обшивки, изолация, поставяне на нов покрив и др. Фирмата ни предлага качествен и надежден ремонт на всякакви видове покриви.

Ремонт на покриви в Перник
Покривни ремонти на територията на Перник и всички околни населени места. Ремонтът на покрива е важна стъпка за запазване на качеството и устойчивостта на всяка сграда. В този материал ще изследваме необходимостта от редовен ремонт на покриви и как фирма РУМЕ СТРОЙ предоставя ефективни и професионални услуги в тази област.

Извършваните услуги са: ремонт на покрив с керемиди (пренареждане), изграждане на нов покрив, хидроизолация на равни и скатни покриви, монтаж на нови поцинковани и пвц улуци, монтаж и подмяна на водосточни тръби, обшиване на бордове и комини с ламарина, изграждане на тавански стаи и други.

Изберете „ Руме Строй “ за пренареждане на керемиди .

Защото работим бързо, коректно и на най-добри цени. Защото използваме висококачествени машини и инструменти, за да може покривът Ви да има максимално дълъг живот. И понеже искаме да предложим на клиентите си дълги години уют и комфорт, даваме гаранция на извършените услуги от 5 до 15 години!

Възползвайте се от ремонт на покрива си .

  • Преднареждаме керемидите на Вашия покрив, за да предотвратим протичането, прогниването и разрушаването на носещата конструкция.
  • Ремонтираме всякакви видове покриви и покривни конструкции. Течащи, повредени или увиснали покриви, тавани, комини, обшивки (около комина), вентилационни отвори и въздухорповоди.
  • Поставяме качествена хидроизолация, която ще предпазва жилището Ви от неприятните влага, мухъл и плесен.
  • Реставрираме стари сгради и къщи, и ги превръщаме в уютни и приятни места за живеене. Работим със съвременни материали и следим последните модели и тенденции в областта.

И разбира се, предлагаме най-добрите цени!

За оферта или безплатен оглед позвънете или пишете.

Имейл: rume_stroi@abv.bg
Телефон: 0895007878

logo

ЗА ФИРМАТА

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО