Покривът е един от най-важните елементи на вашия дом. Здравият и качествен покрив ще гарантира стабилна жилищна конструкция и ще запази тавана, стените и основите непокътнати от природните влияния. Когато обаче целостта на покрива се наруши, това може да доведе до редица неприятни последствия за цялата зграда. Ето защо трябва да поддържате вашия покрив в изрядно състояние и да отстранявате щетите възможно най-бързо. Когато става въпрос за ремонт на покрива, няма място за компромиси или протакане. 

Но каква е средната цена за ремонт на покрива? Колко струва да се претърсят и сменят старите керемиди, да се замажат капаците или да се подшият комините? По-евтино ли е да се отремонтира старият покрив или е по-добре да се изгради изцяло нова конструкция? Трябва ли да наемете фирма за ремонт на покриви или да отстраните щетите сами? Има ли значение кой е градът – ремонт на покрив Пловдив, ремонт на покрив София, Пазарджик или в някои от по-малките градове или села? В тази статия ще ви отговорим именно на тези въпроси, така че да вземете най-доброто решение за ремонт на вашия покрив. И така, нека започваме!

 

Каква е средната цена за ремонт на покрива?

Средната цена за ремонт на покрива варира и зависи от много фактори. Какви са щетите? Колко голям е покривът? Какъв е видът на керемидите и формата на покрива? Какво е състоянието на дървената покривна конструкция? Желаете ли да използвате старите керемиди или искате да ги замените с чисто нови? Има ли хидроизолационна покривна хартия и ако не, желаете ли да сложите такава? Къде живеете – в големия град или в някое китно селце? Сами ли ще отстраните щетите по покрива или ще се доверите на опитна фирма за ремонт на покриви? Всички тези въпроси оказват голямо влияние и имат определящо значение за крайната цена за ремонта на вашия покрив. 

Например, покривен теч, който се е получил в следствие на няколко счупени или разместени керемиди, може да бъде отстранен за няколко часа от опитен майстор на покриви и да ви струва от порядъка на 100 – 200 лева. Имайте предвид, че дори и щетата да ви се струва минимална, до такава степен, че да обмисляте варианта да я остраните сами, съветваме ви да не го правите и да се обърнете към професионална и надеждна фирма за ремонти по покривите. Майсторите не само ще отремонтират покрива ви по най-бързия и сигурен начин, но също така ще направят цялостен оглед и ще ви дадат преценка за неговото състояние и съвети за евентуални подобрения по конструкцията. 

Прочетете още: Ето защо трябва да наемете фирма за ремонт на покрива

 

Каква е средната цена за цялостен ремонт на покрива?

Каква е средната цена за ремонт на покрива-Руме Строй-1

 

Когато желаете цялостен ремонт на покрива, разбира се, ще трябва да отделите по-голяма сума. И този вариант има своите определящи ценови фактори, но каквото и да решите, никога не спестявайте от материалите или труда. За да се радвате на здрав и надежден покрив, който ще пази дома ви дълги години, инвестирайте в качествени материали и се доверете на опитна и надеждна фирма за ремонт на покриви, каквато е именно Руме Строй

Когато определяте бюджета за ремонта на покрива в този случай, трябва да вземете под внимание фактори като обща покривна площ, форма на покрива, ще пренареждате или старите керемиди или е дошло време за смяна с нови, ще полагате ли хидроизолационна хартия, ще подменяте ли носещите греди и други. Цените в различните случаи варират и обикновено започват от 20 лв за квадратен метър. Добрата новина е, че ако прибегнете до услугите на опитна фирма за ремонт на покриви, те ще направят предварителен оглед и ще ви предложат най-доброто решение за ремонта на вашия покрив, както и ще ви дадат ориентировъчна цена, така че да планирате финансите си добре. 

Дори много повече – при желание, фирмата може да се заеме със закупуването на материалите и да извози отпадъците след приключване на ремонта. Това не само ще ви спести време и излишни нерви, но в повечето случаи ще намали и общите разходи, тъй като много фирми ползват отстъпки в строителните магазини и складове. Ето защо ви съветваме да не се натоварвате с излишни въпроси, а да се обърнете към фирма Руме Строй още днес, така че да намерите най-доброто решение за ремонта на вашия покрив.

 

Качествен ремонт на покриви на разумни цени – фирма Руме Строй

Вече над 20 години, фирма Руме Строй се занимава професионално с ремонт и хидроизолация на покриви в София, Пловдив, Пазарджик, Панагюрище, Велинград, Благоевград, Перник, Батак, Белово, Брацигово, Лесичово, Пещера, Ракитово, Септември, Стрелча и региона на Югозападна България.

Предлагаме цялостен и качествен ремонт на покриви, в това число подмяна на улуци и изграждането на тавански стаи. Нашите опитни майстори ще се справят и с най-трудните и предизвикателни ремонтни дейности, по вашия покрив.

Можете да ни се доверите напълно. Свържете се с нас още днес, за да намерим най-доброто решение за вашия покрив. От фирма Руме Строй ще ви предложим опит, професионализъм и качество на най-добрите цени. Можете да се свържете с нас на посочените телефони: 0895 00 78 78, 0897 47 22 39 или да ни пишете чрез контактната форма

Comments are closed.