Услуги за ремонт и поддръжка на всички видове покриви

1. Фирма, която предлага услуги за ремонт и поддръжка на всички видове покриви. Това може да включва замяна на обшивки, изолация, поставяне на нов покрив и др.

2. Търговски покриви: Специализирайте се в ремонта и възстановяването на покриви за търговски сгради и обекти. Това може да включва поставяне на нови мембрани, плосък покрив или ремонт на метални покриви.

3. Фирми за спешни покриви: която предлага бърз и спешен ремонт на покриви след буря, вятър или други бедствия. може да осигури незабавно извършване на спешни ремонтни дейности и предоставяне на материали и оборудване за временно поправяне на покрива.

4. Ремонт на плоски покриви: Фокусирайте се върху ремонта и поддръжката на плоски покриви. Осигурете услуги като почистване на тръби, замяна и актуализация на мембраната, ремонт на фугите и др.

5. Ремонт на метални покриви: като предлагате услуги за изправяне на металните листове, замяна на ударени панели, ремонт на съединителни системи и др.

6. Проверка на покрива: която предлага редовна проверка и поддръжка на покрива, за да се гарантира, че е в добро състояние. Това може да включва инспекция на покривните покрития, разглеждане на обшивки и др.

7. Покривачи: Основайте фирма за извършване на функциите на покривачи, като предоставяте услуги по монтаж, ремонт и поддръжка на различни видове покриви.

Тези идеи предоставят различни възможности за създаване на бизнес, свързан с ремонта и поддръжката на покриви. Успех!

Извършваните услуги са: ремонт на покрив с керемиди (пренареждане), изграждане на нов покрив, хидроизолация на равни и скатни покриви, монтаж на нови поцинковани и пвц улуци, монтаж и подмяна на водосточни тръби, обшиване на бордове и комини с ламарина, изграждане на тавански стаи и други.

За оферта или безплатен оглед позвънете или пишете.

Имейл: rume_stroi@abv.bg
Телефон: 0895007878

logo

ЗА ФИРМАТА

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО