Покрив за беседка

Покрив за беседка

Беседката е един от неразделните атрибути на ландшафта на крайградската зона. В края на краищата селските къщи и летните вили просто трябва да прекарват по-голямата част от времето, поне през топлия сезон, на чист въздух.

Варианти на покрива за беседки

Ако по време на строителството на къща лъвският дял от усилията отива за изграждането на основата, тогава по време на изграждането на беседката тези сили са насочени към създаването на правилния покрив. Покривът предпазва стаята от ярко слънце или дъжд, създава специална атмосфера вътре и придава на територията завършен вид.

Навес

Най-простият вариант, който по същество е плосък навес, изграден под определен наклон, чийто ъгъл се определя от избора на покривен материал, както и от нивото на ветровете и валежите във вашия район.

Фронтон

Това е популярна опция за покрив за правоъгълна беседка. Дизайнът на фермовата система се определя от съществуващия проект и избрания материал.

Четирехскатная

Доста често срещан покрив за беседка е двускатен. И това не е случайно. Такъв покрив перфектно предпазва от лошо време, издържа на натоварване от вятър, не задържа валежи, което ви позволява да не се притеснявате за необходимостта от ремонт в продължение на много години.

Струва си да се отбележи, че този тип покрив за беседката позволява използването на всякакви покриви.

Шатровая

Представлява четири или повече триъгълни склона, събиращи се в една горна точка. Покрив от този тип, в допълнение към красивия и необичаен външен вид, има отлични характеристики и аеродинамични характеристики.

Това далеч не са всички използвани покривни конструкции за беседки; широко разпространени са кръгли, шестоъгълни, многостепенни и много други.

Изборът на покривен материал

При избора на материал за покрив, беседките се ръководят от избрания дизайн и редица други важни фактори:

Влажност и разстояние от водоеми.

Ако в непосредствена близост има реки, езера или езера, се предпочитат влагоустойчиви материали.

Налично барбекю/барбекю.

Като покривен материал за такива беседки не могат да се използват материали, подложени на изгаряне, като дърво.

Комбинация с основна структура и ландшафтен дизайн.

В идеалния случай беседката трябва не само да изпълнява основните функции, но и да се вписва перфектно в пейзажа на селска къща.

Като обща препоръка, предложението е да не се избират тежки покривни материали, като керемиди, тъй като те натоварват значително стените и основата на беседката и изискват тяхното укрепване.

Извършваните услуги са: ремонт на покрив с керемиди (пренареждане), изграждане на нов покрив, хидроизолация на равни и скатни покриви, монтаж на нови поцинковани и пвц улуци, монтаж и подмяна на водосточни тръби, обшиване на бордове и комини с ламарина, изграждане на тавански стаи и други.

За оферта или безплатен оглед позвънете или пишете.

Имейл: rume_stroi@abv.bg
Телефон: 0895007878

logo

ЗА ФИРМАТА

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО