За никой не е тайна, че покривът е един от най-важните елементи на всяка зграда. Без здрав и стабилен покрив, зданието ще започне да се руши и колкото повече отлагате ремонта на покрива, толкова повече щети ще нанесе той и толкова по-скъп ще излезе. Течащият покрив е един от най-големите врагове на всяко жилище, без значение от архитектурата, вида или локацията. Ето защо от фирма Руме Строй сме насреща, за да ви предложим качествен ремонт на покриви в град София и региона.

Счупени, липсващи или разместени керемиди, изронена замазка, повредена хидроизолация или лошо подшити комини, са само някои от причините, които могат да доведат до течащ покрив. Течащият покрив пък, от своя страна, може да бъде предпоставка, за сериозни щети по вашия дом. Именно поради тази причина, се обърнете към опитен и надежден майстор на покриви в София, така че да отстраните щетите навреме и да си спестите много нерви и излишни средства. Също така е важно да предвидите и качествена Хидроизолация на покрива!

Какво води до повреди по покрива?

Причините за повреди по покрива са многобройни. Некачествени материали, лошо изпълнен ремонт, неблагоприятни метеорологични условия или нормалният ход на времето, могат да бъдат предпоставка за наличието на повреди и нарушения по покривната конструкция. Разбира се, някои от тези причини, като например ураганният вятър или дългата и сурова зима, са извън нашия контрол и колкото и да ни се иска, просто няма какво да направим. Добрата новина обаче е, че повечето причини, които водят до повреди по покрива, са изцяло под наш контрол и има много неща които можем да направим, така че да се радваме на здрав и сигурен покрив. 

Ето и някои от най-честите причини, които водят до повреди по покрива:

  • Некачествени материали 
  • Лошо извършен ремонт от неопитен майстор на покриви
  • Неблагоприятни атмосферни условия
  • Неправилно подшити комини
  • Липса на хидроизолация
  • Запушени улуци и дренажна система
  • Разместени или липсващи керемиди
  • Изронена замазка
  • Възраст на покривните материали

 

Как да подходим при наличието на повреди по покрива?

 

Както вече се убедихме, причините за повреди по покрива могат да бъдат многобройни. Независимо от всичко обаче, рано или късно ще ви се наложи да ремонтирате покрива. Било то отстраняването на леки щети или цялостен ремонт на покрива, в един момент ще трябва да вземете важно решение – дали да отстраните повредите сами или да се обърнете към опитна и надеждна фирма за ремонт на покриви

В подобен случай ви съветваме да бъдете реалисти. Когато иде реч за покривни ремонти, шега не бива. Най-доброто решение в този случай би било да инвестирате в качествени материали и да се обърнете към опитна фирма за покривни ремонтни дейности. Спестяването от материали или професионални услуги, в повечето случаи излиза по-скъпо. Да не говорим за допълнителните нерви и пропиляно време. 

Именно поради тази причина, винаги трябва да се доверявате на услугите на опитни, сигурни и надеждни майстори. Такива каквито сме във фирма Руме Строй – фирма с дългогодишен опит в ремонта на покриви в град София и региона. Фирма, чието име през годините се е превърнало в синоним на качество, професионализъм и доверие. 

Прочетете още: Ето защо трябва да наемете фирма за ремонт на покрива

 

Цялостен ремонт на покриви в София – Руме Строй

От фирма Руме Строй ще ви предложим цялостен и надежден ремонт на покриви в София. Освен в столицата, предлагаме ремонт на покриви в Пловдив, Пазарджик, Панагюрище, Велинград, Благоевград, Перник, Батак, Белово, Брацигово, Лесичово, Пещера, Ракитово, Септември, Стрелча и региона на Югозападна България.

Нашите професионални услуги включват смяна на счупени керемиди, редене на цигли, пренареждане на керемиди, ремонт на улуци и водосточни тръби, отстраняване на покривни течове, полагане на хидроизолация, изграждане на нова дървена конструкция, подшиване на комини, цялостно изграждане на тавански помещения и извозване на отпадъчните материали със собствен превоз.

Ремонтът на покрива е трудна и опасна задача. Ето защо ви съветваме да се доверите на професионалист. От фирма Руме Строй сме винаги насреща, за да намерим най-доброто решение за вашия покрив.

 

За фирма Руме Строй

През последните 2 десетилетия, фирма Руме Строй се занимава професионално с ремонт и хидроизолация на покриви в София, Пловдив, Перник, Благоевград и Югозападния район на България. Предлагаме цялостен, надежден и качествен ремонт на покриви, включително подмяна на улуци и изграждането на тавански стаи. Нашите опитни майстори ще се справят и с най-трудните и деликатни ремонтни дейности, по вашия покрив.

Можете да ни имате пълно доверие. Свържете се с нас още днес, за да намерим най-доброто решение за вашия покрив. От фирма Руме Строй ще ви предложим опит и професионализъм на разумни цени. Можете да ни потърсите на посочените телефони: 0895 00 78 78, 0897 47 22 39 или да ни пишете чрез контактната форма

Comments are closed.