Какви дейности извършваме за ремонт на покриви

5

Какви дейности извършваме за ремонт на покриви

Покриви с глинени (керамични) керемиди
Покриви с бетонови керемиди
Покриви с пластмасови керемиди
Покриви с битумни керемиди
Покриви с метални керемиди
Покриви с гладка ламарина
Покриви с вълнообразни битумни листове
Покриви с вълнообразни пластмасови листове
Покриви с фиброциментови листове
Покриви със сандвич панели
Покриви от вълнообразна (гофрирана) ламарина

Средната цена за ремонт на покрива варира и зависи от много фактори. Какви са щетите? Колко голям е покривът? Какъв е видът на керемидите и формата на покрива? Какво е състоянието на дървената покривна конструкция? Желаете ли да използвате старите керемиди или искате да ги замените с чисто нови?

Вече над 20 години, фирма Руме Строй се занимава професионално с ремонт и хидроизолация на покриви в София, Пловдив, Пазарджик, Панагюрище, Велинград, Благоевград, Перник, Батак, Белово, Брацигово, Лесичово, Пещера, Ракитово, Септември, Стрелча и региона на Югозападна България.

Предлагаме цялостен и качествен ремонт на покриви, в това число подмяна на улуци и изграждането на тавански стаи. Нашите опитни майстори ще се справят и с най-трудните и предизвикателни ремонтни дейности, по вашия покрив.

Можете да ни се доверите напълно. Свържете се с нас още днес, за да намерим най-доброто решение за вашия покрив. От фирма Руме Строй ще ви предложим опит, професионализъм и качество на най-добрите цени. Можете да се свържете с нас на посочените телефони: 0895 00 78 78, 0897 47 22 39 или да ни пишете чрез контактната форма

logo РУМЕ СТРОЙ ремонт на покриви
РУМЕ СТРОЙ ремонт на покриви

ЗА ФИРМАТА

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО