Защо трябва да наемете фирма за ремонт на покрива

 

Като се има предвид колко важен е покривът за вашия дом, когато дойде време за неговия ремонт, не бива да правите компромиси. Още по-малко да обмисляте идеята вие сами да извършите ремонта, тъй като това крие редица рискове. Най-разумното решение, в този случай, е да се обърнете към оторизирана фирма за ремонт на покриви. Фирма с дългогодишен опит и доволни клиенти. Това се отнася както за цялостен ремонт на покриви в Пловдив, така и за отстраняването на по-малки повреди или подмяна на керемиди. Опитите за спестяване на средства от външен изпълнител, обикновено водят до по-нискокачествена работа, стрес и в много случаи до допълнителни разходи. 

Поправката на покрива е трудна, досадна и особено опасна работа. Преди да започнете да гледате видеоклипове в YouTube и да се качите сами на покрива, помислете за опасностите, които се крият в това начинание. Понякога, подобна самоинициатива може да е най-доброто решение за вашия покрив и бюджет, но в повечето случаи, това е съпроводено с редица негативни последствия. Повечето хора, които се наемат да ремонтират покрива собственоръчно, признават, че това определено не е сред най-добрите им решения, които някога са взимали. 

В тази статия ще ви запознаем с 3 от най-важните причини, поради които трябва да се обърнете към професионален майстор на покриви, каквито сме именно в Руме Строй – фирма за ремонт на покриви София, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Перник и региона на Югозападна България, която през годините се е превърнала в синоним на качество, надеждност и професионализъм. 

 

1. Дългогодишен опит

 

В зависимост от вашата област на специализация и компетентност, вие може да нямате нужните познания за ремонтни дейности по покрива, както и за това кои са най-добрите техники за отстраняване на щетите. Повечето майстори на покриви прекарват години, работейки за други изпълнители, така че да усъвършенстват уменията си, преди да започнат собствен бизнес. Те са лицензирани и знаят с точност колко материал ще е необходим за вашия ремонт. Обикновено, хората, които се заемат сами с отстраняването на повредите по покрива, са склонни или да прекалят с материалите, или да подценят необходимото количество.

Чететенето на форуми или гледането на видеоклипове няма да ви дадат същите знания и умения, каквито може да даде дългогодишният опит. Ремонт на покриви е сериозна и отговорна дейност, която определено не търпи експерименти. Да не говорим за допълнителните разходи, които много често съпровождат самия ремонта, защото често хората не предвиждат че е нужна качествена Хидроизолация на покрива, преди самото му покриване!

 

2. Време

Собственоръчният ремонт на покрива може и да ви спести известна сума пари, но със сигурност ще ви отнеме огромно количество време. И това е в най-добрия случай, ако успеете да извършите ремонта както трябва, което обаче е рядкост. Повечето хора нямат представа какво правят и разбират с какво са се захванали едва когато се качат на покрива. Това, от своя страна, води до допълнителни затруднения и забавяния, които могат да допринесат за още по-големи щети, в това число и по самата сграда. 

Ето защо е необходимо да се свържите със специалист по покривите, колкото е възможно по-рано, тъй като добрите майстори обикновено са заети за месеци напред. Дори още повече – ако фирмата за ремонт на покриви направи грешка, те ще се върнат и ще отстранят проблема незабавно, което обикновено не включва допълнителни разходи за вас. Повече информация за това може да прочете в статията ни Защо трябва да наемете фирма за ремонт на покрива

 

3. Безопасност

 

За никой не е тайна, че ремонтът на покриви крие редица опасности. Нараняванията, вследствие на подобен вид дейности, са често срещано явление. Направете всичко възможно, за да избегнете тези ситуации и да сте в безопасност. Когато правите нещо за първи път, по-голямата част от вниманието ви е посветено на изпълнението на задачата, а не на обкръжението ви. В някои случаи това е добре, но що се отнася до фиксирането на покрива, това си е направо опасно. Ако решите да се наемете с тази задача, уверете се, че има някой, който работи до вас, за да сте сигурни, че сте в безопасност.

Фирма Руме Строй се е доказала през годините като качествен Майстор на прокриви в София, Пловдив и други райони. Ние разполагаме както със знанията, за да се свърши работата правилно, но и разполагаме с инструментите, необходими за предизвикателствата, които вашият покрив може да предложи. Ние притежаваме нужното оборудване, което ни позволява да извършват безопастно и качествено ремонта на покрива. 

 

Финални думи

Преди да се ангажирате с ремонта на покрива собственоръчно, обмислете всичките си възможности. След като извадите разходите за необходимите инструменти и материали, услугите на фирмата за ремонт на покриви всъщност не изглеждат толкова скъпи, колкото може би си мислите. Да не говорим за ценното време, което ще спестите и което можете да инвестирате в нещо много по-приятно и определено по-безопасно. 

Обадете ни се още днес, за да обсъдим най-доброто решение за вашия покрив. Можете да се свържете с нас на посочените телефони (0895007878 и 0897472239) или да ни изпратите запитване чрез контактната ни форма. От фирма Руме Строй сме на ваше разположение в София, Пловдив, Пазарджик и региона на Югозападна България. 

Comments are closed.