Видове Покриви

Майстор на Покриви Ви предлага намиране на течове на покриви, монтаж и ремонт на покриви, пренареждане и Ремонт на покриви с керемиди, както и монтаж и Подмяна на улуци. Руме строй Ви предлага и полагане на Хидроизолация на Покрива - Полагане на полизол Италански SBS - модификация с минерални шисти, грундиране на бордовите ламарини. Предлагаме изхвърляне на кална основа, стари и изгнили дъски и греди със собствен превоз. Ремонтът на покрив е опасна и трудна работа, затова се доверете на нас.

Понякога покривите пропускат течове години преди целия покрив да се нуждае от замяна. Обикновено тези течове са причинени от пукнатини, плоски покриви или пукнати в покривната област. Трудната част за ремонт на този вид повреда на покрива е намирането му. Покривът - това е един от най-важните елементи на къщата. От голямо значение за този завършващ елемент е да е направен качествено. В противен случай, води до дискомфорт на обитаването и компроментира останалите елементи от ограждащата конструкция.
Всеки от нас се е сблъсквал с проблеми, свързани с покрива-течове, деформиране на различни елементи от конструкцията и покривката му. Затова от особено значение е още когато къщата ни е на чертеж, ние да си изясним какъв вид ще е нашият покрив и какви материали ще използваме за него.

"Руме Строй" е фирма, която се занимава професионално с хидроизолация на покриви София, хидроизолация на покриви Пловдив, хидроизолация на покриви Перник, хидроизолация на покриви Благоевград, Ремонт на покриви с керемиди, Подмяна на Улуци вече 18 години. Нашите доказани майстори се справят и с най-трудните и деликатни дейности, свързани с преглеждане, откриване и остраняване на всеки проблем на Вашият покрив. Ремонт на покриви София, Ремонт на покриви Пловдив, Ремонт на покриви Благоевград, Ремонт на покриви Перник.

Плоски Покриви възможност за озеленяване

Икономични Панорамна гледка

Плоските покриви дават възможност за голямо разнообразие във формите, повърхнините и архитектурните възможности. С тях можем по-лесно да постигнем съвременна и модерна визия.

Голямо предимство на тези покриви е, че днес на пазара се предлагат цялости пакети, готови за лесна и удобна инсталация. Те са леки и затова могат да се монтират на всякакъв вид конструкция. Фактор, който е от изключителна важност е, че в повечето случаи тези покриви излизат финансово по-изгодни от скатните, но разбира се, не трябва да се забравя и периодичната им поддръжка. Плоският покрив представлява покрив с наклон по-малък от 5 градуса. Този тип покрив може да бъде единичен, двоен, обратен. Дава възможност за така разпространения озеленен покрив, тераси, лоджии и т.н.

100

Стандартна площ в кв.м

15

Цени от

Скатен Покрив най-разпространени

Не задържа сняг, голям наклон, възможност за тавански стаи

Скатните покриви са по-разпространени по нашите географски ширини и това е напълно логично, поради немалкото количество сняг, което се изсипва всеки зимен сезон у нас.

В днешно време разнообразието на пазара е голямо, а много от нашите клиенти не са напълно информирани за някои видове материали и техните качества. Тук отново идва фактът, че трябва са се съобразяваме с архитектурата на нашата къща и разбира се с финансите си.

120

Стандартна площ в кв.м

10

Цени от