Хидроизолация на покрива

Правилното полагане на Хидроизолация на покрива е от съществено значение за бъдещето на Вашият покрив.

  1. Преглед на цялата основа и набелязване на нарушените участъци.
  1. Цялата Основа е нужно да бъде абсолютно здрава и добре почистена. Трябва да бъдат отстранени всички остатъци от предишни строителни работи.
  1. Пристъпва се към демонтаж и изкърпване на маркираните проблемните участъци (повредени, разкъсани, напукани, остарели, деформирани). Изкърпване – състои се в изрязване или отстраняване на повредената основа, полагане на подходящ грунд, като след изсъхването му се полага един пласт от воал-паста. Допълнително трябва да се подсилята местата, където често се появявят проблемни участъци (отдушници, воронки, бордове, комини) – там се полага грунд, като след изсъхването му се полага пласт от воал-паста.
  1. Ако има „работещи“ фуги, те трябва да се обработят, като се слага компенсаторна лента, която е залепена с паста от двете и страни и по този начин се полага с напълно незалепена гумирана част към проблемната фуга.
  1. Ако има локви по-дълбоки от 2см е препоръчително те да бъдат подравнени с пясъчно-циментова замазка.
  1. Заковаване на всички „плаващи“ обшивки от ламарина по комини и бордове с пирон-дюбели.

След тези подготвителни работи се пристъпва към съществената част от Хидроизолация на покрива.

Забележка: При нови хидроизолации т. 3 не се изпълнява.

Хидроизолация на покрива

Хидроизолация на покрива

Ние предлагаме качествени услуги като Ремонт на Покриви, Подмяна на Улуци, Ремонт на покрив с керемиди, Изграждане на нова дървена конструкция и поставяне на хидроизолация за градовете София, Пловдив, Благоевград и региона на Югозападна България.

„Руме Строй“ е фирма, която се занимава професионално с хидроизолация на покриви София, хидроизолация на покриви Пловдив, хидроизолация на покриви Перник, хидроизолация на покриви Благоевград, вече 18 години. Нашите доказани майстори се справят и с най-трудните и деликатни дейности, свързани с преглеждане, откриване и остраняване на всеки проблем на Вашият покрив.
Ремонт на покриви София, Ремонт на покриви Пловдив, Ремонт на покриви Благоевград, Ремонт на покриви Перник.

Доверете се на Майстор на Покриви