Подмяна на улуци

Подмяна на Улуци е завършващият елемент при Ремонт на покриви с керемиди. Без тяхното правилно поставяне рискувате да повредите основната дървена конструкция или да подложите на постоянно натоварване положената Хидроизолация на покрива.

Руме строй Ви предлага Подмяна и поставяне на нови улуци и водосточни търби. Монтираме безшевни улуци, обли, пластмасови и лежащи (скрити) улуци за градовете София, Пловдив, Благоевград, Перник и региона на Югозападна България.

„Руме Строй“ е фирма, която се занимава професионално с хидроизолация на покриви София, хидроизолация на покриви Пловдив, хидроизолация на покриви Перник, хидроизолация на покриви Благоевград, Ремонт на покриви с керемиди, Подмяна на Улуци вече 18 години. Нашите доказани майстори се справят и с най-трудните и деликатни дейности, свързани с преглеждане, откриване и остраняване на всеки проблем на Вашият покрив.
Ремонт на покриви София, Ремонт на покриви Пловдив, Ремонт на покриви Благоевград, Ремонт на покриви Перник от Майстор на покриви!